Katselet mobiililaitteille optimoitua versiota, mutta et näytä käyttävän mobiililaitetta. Klikkaa tästä jos haluat siirtyä normaalille sivustolle.


XIX BLUESRUPIAMA Ohjelma 2019Million Dollar Tones -tarjoilee saksofoneilla ja pianolla terästettyä rock’n’roll menoa. Kahdeksanmiehisen (!) combon 50-luvun mustan rock’n’rollin, rockabillyn ja rhythm & bluesin cocktailsekoitus ei anna sijaa turhille kyselyille pureutumalla musiikin olennaiseen ytimeen ja pistää tanssimaan kuin maankuulu svengaava hirvieläin. Villit viidakkorytmit yhdistettynä New Orleans – pianoon ja tiukkoihin puhaltimiin tekevät bändin soundista värikkään ja jännittävän. Yhtyeessä on myös alan yhtyeisiin verrattuna poikkeavasti vokaalipanoksia, sillä solistin lisäksi kaikki muutkin kuusi orkesterin jäsentä laulavat. Keväällä 2016 Tomi Leinon supermainiolla Supravox-studiolla tehty ensi-­albumi CRAZY! herätti kovasti huomiota ja uusi levy on juuri parhaillaan teon alla. Million Dollar Tones on manannut yleisönsä vimmattuun ja hurmahenkiseen tanssiin ja lentoon sekä koti- että myös enenevässä määrin eurooppalaisilla keikka-areenoilla. Bändi onkin nostettu suomalaisten alan julkaisujen Blues News- ja Big Beat- arvosteluissa rock´n´roll ja R & B-yhtyeiden eurooppalaiseen kärkikastiin. 

*Antti Pajula – laulu *Albert Hallikainen – kitarat, laulu *Mikle Ylipekka – lyömäsoittimet, laulu *Janne Nieminen – rummut, laulu *Ari Toivonen – tenorisaksofoni, laulu *Petri Rinta-Opas – baritonisaksofoni, laulu *Kimmo Lehtola – basso, laulu *Ville Tolvanen – piano, laulu


***************************************************************************


 

Pepe Ahlqvist H.A.R.P.

Pepe Ahlqvist H.A.R.P.(tunnetaan myös yleisesti pelkästään nimelläH.A.R.P.)

-perustettiin vuonna 1988. Bändin esikoisalbumi nimeltäänH.A.R.P.julkaistiin keväällä 1989 ja se sisältää heidän suurimman hittinsäBack to the river. Vuosina 1989-1995 H.A.R.P. teki keikkoja enimmäkseen Suomessa, mutta kiersi myös muualla Euroopassa, muun muassa Saksassa, Itävallassa, Hollannissa ja Belgiassa. Tähän mennessä Pepe Ahlqvist H.A.R.P. on julkaissut yhteensä viisi albumia, joista viimeisin,Rocks and Water, julkaistiin vuonna 1994. Bändi lopetti keikkojen tekemisen vuoden 1995 lopulla ja vetäytyi määräämättömän pituiselle tauolle.

Kesällä 2016 Pepe Ahlqvist H.A.R.P. palasi keikoille ja kiersi muutaman kuukauden ajan
Suomessa. Vuonna 2019 bändiltä ilmestyy livealbumi tuolta kiertueelta. Materiaali on äänitetty Lahden legendaarisella Möysän klubilla. Albumin julkaiseeBluelight Records. Levynjulkaisukeikka on Grand Blues festivaalilla ”Mössön” uusissa tiloissa 13.04.2019. Samalla bändi palaa jälleen keikoille muutaman kuukauden ajaksi 2019.

Nykyinen kokoonpano on:

*Pepe Ahlqvist(laulu, kitara, huuliharppu)

*Jarmo Nikku(kitara, laulu)

*Timo Pratskin(kosketinsoittimet)

*Harri Rantanen(basso, laulu) 

*Harri Ala-Kojola(rummut).


TERVETULOA!

Juurihoitoa koko kropalle ja sinisiä säveliä sielulle. 
Tuu aijoos, niin näet koko shown.


Jazz & Blues Club Kauhajoki ry. yhteys: posti (at) bluesrupiama.fi

  näytä normaaliversio » Ylös